Oppdag noe nytt

HVER RETT HAR EN HISTORIE

På Indique formidler vi vår lidenskap med å servere indisk mat til moderne mat entusiaster. Rettene er lidenskapelig satt sammen av våre kokker og er som en fest for sansene. Opplev de autentiske ingrediensene i indisk kokkekunst som vi serverer med følelser og kvalitet. Indique er et sted til å nyte milepælsfester, et sted å lage store forretningsplaner, og et sted å starte vakre historier.

Hos oss kan matelskere nyte, utforske og smake deilige retter servert i vakre og hyggelige omgivelser.

Prestisjefylt og uttømmende indisk kultur, arv, kulinarisk og etnisitet. Alle disse egenskapene danner det grunnleggende for matvarianter. Indo-arisk kultur i India representerer harmoni, blanding av skikker og forskjellige tradisjoner har i stor grad påvirket livsstil hos mennesker. Også den nordlige regionen i India er full av glede, gjestfrihet og rikdom. Nordkultur er et kollektivt utvalg av skikker, livsstil, tro, mat, kunst og festivaler, etc. Et slikt mangfold har banet vei for ariere, huner, grekere og afghanere.

Ikke bare glede magen, men også sinnene!

Oppdag

Om oss

Vi leker med ingredienser for å skape deilige foretter og hovedretter fra nordlige India. Vår kjøkkensjef kokkelerer med spennende ingredienser. Indisk mat er delikat. Den er godt balansert, raffinert, sterkt krydret, saftig og mektig. Vi tilbyr sunn mat som vi håper overgår dine forventninger Vi ønsker dere velkommen til vår familievennlig atmosfære.

 

Man – Søn 15:00 – 22:00

Discover

OUR STAFF

Reviews

TESTIMONIALS

Indique er en restaurant i indisk stil som tilbyr et utvalg av retter som inneholder unike smaker fra India.

KONTAKTINFO
Tore Hals Mejdells vei 5 0751 Oslo
Telefon - +47-2222 2255
Man
Stengt
Tir – Søn
15:00 – 22:00

Copyright © 2021  Indiqueflavours. Designed by Deva Consultancy Services Pvt Ltd.